|< prima pagina >|
Cle mai frumoase locatii de pe pamant.

Asa cum era de asteptat aceste locuri au devenit puncte de mare interes turistic. Nici nu este de mirare pentru ca privelistea care poate fi admirata iti taie respiratia si orice excursie la oricare dintre aceste locatii va deveni cu siguranta un moment unic si de neuitat. Din pacate pentru noi, multe din aceste puncte sunt destul de departe iar costurile de transport si cazare depasesc posibilitatea unui buget mediu.Marea bariera de corali - Australia - este cel mai mare recif de corali din lume si este considerat patrimoniu national si mondial
marea bariera de corali din Australia

Ruinele incase ale orasului Machu Picchu - Peru - comform legendei, ruinele sunt considerate un loc sacru si reprezinta unul din cele mai enigmatice siteuri arheologice din lume. Orasul este considerat una din minunile arhitecturale ale lumii vechi.

Taj Mahal - India - a fost construit de imparatul Shah Jahan in memoria si din dragoste pentru sotia sa. Este cel mai bine conservat monument istoric din lume.

Piramidele - Egipt - piramidele egiptene sunt cele mai mari monumente istorice si de-a lungul timpului au pornit mari controverse legate de modul in care ele au fost construite. Piramidele sunt cea mai importanta atractie turistica a Egiptului.

Marele canion - SUA - este una din marile atractii turistice ale SUA. Se estimeaza ca Marele canion a fost modelat de raul Colorado in decursul a 6 milioane de ani.

Muntii Stancosi Canadieni - Canada - un peisaj care iti taie rasuflarea, cu munti semeti, pajisti alpine de o frumusete uimitoare si o foarte bogata fauna.

Marea migratie a animalelor din Serengeti - Africa - migratia masiva a animalelor in cautarea unor noi surse de hrana ofera un spectacol impresionat, unic in lume.

Marele zid chinezesc - China - cu o lungime de 6400 km este cu siguranta cel mai lung zid din lume. A fost construit cu aproximativ 2000 de ani in urma ca protectie impotriva invaziilor.
marele zid chinezesc

Insula Bora Bora - Polinezia Franceza - probabil ca este cea mai frumoasa locatie turistica din lume. Este intruchiparea visului vacantei perfecte.
cea mai frumoasa insula cea mai frumoasa locatie turistica din lume

Cascada Iguazu - granita Argentina-Brazilia-Paraguai - este considerata cea mai frumoasa cascada din lume.
cea mai frumoasa cascada din lume
 Daca v-a placut nu uitati sa dati un " LIKE "
 


Pestera cu cele mai mari cristale naturale din lume
Cele mai faimaoase 10 temple budiste
Cel mai frumos colorat gheizer din lume

 
   
 Recomandari : Animale salbatice   Coafuri   Modele Unghii   Machiaj   Birds pictures