|< prima pagina >|
O colectie cu cele mai complexe sosele ale lumii. Multe dintre ele sunt minuni ale ingineriei moderne si atrag mii de turisti anual.


Col de Turini - Franta - situata la peste 1,5km peste nivelul marii soseaua este situata in sudul Frantei in Alpi. Este unul din cele mai solicitante drumuri din intreaga lume. Aici se desfasoara si o parte din raliul Monte Carlo Rally of WRC

Stelvio Pass - Italia - Drumul este situat in Italia in partea esteica a Alpilor si se afla la o altitudine de peste 2500m.

Leh–Manali - India - Soseaua traverseaza pe o lungime de aproximativ 475 km muntii Himalaia. Altitudinea variaza intre 3000 m si aproape 5000 m si este unul din cele mai periculoase drumuri din lume. Drumul a fost construit si intretinut de armata indiana.

The Puxi Viaduct, Shanghai -este unul din nodurile rutiere cele mai aglomerate din lume prin care trec in fiecare ora mii de masini

The Judge Harry Pregerson Interchange, Los Angeles , SUA - este nodul de legatura intre autostrazile interstate I-710 si I-105.

Gravelly Hill Interchange, Birmingham, UK - acest important nod de circulatie a fost deschis pe 24 mai 1972

Trollstigen - Norvegia - este o sosea plina de serpentine, localizata intr-un peisaj montan spectaculos. Din acest motiv este o atractie turistica importanta a Norvegiei. In sezonul de varf traseul este parcurs de pana la 2500 de masini zilnic. Drumul este operational intre lunile mai si octombrie.

Los Caracoles Pass din Anzi - Chile

Lysebotn Road - Norvegia